Despre noi

Despre noi

Cu pasiunea noastră pentru lemn și angajamentul de a crea mobilier deosebit, Woodera a început ca un mic atelier de producție. De atunci, am evoluat și ne-am extins către industria ospitalității (HoReCa). În prezent, ne concentrăm asupra sectorului retail și suntem încântați de această nouă direcție promițătoare.

La Woodera, colaborăm strâns cu o echipă de designeri profesioniști și talentați, care reușesc să transpună textura și naturalețea lemnului în fiecare încăpere prin mobilierul nostru meticulos creat.

Suntem dedicați construirii și consolidării relațiilor de durată cu clienții noștri, evoluând și dezvoltându-ne alături de ei odată cu fiecare piesă de mobilier realizată. Ne diferențiem pe piața locală prin flexibilitatea noastră de a răspunde nevoilor clienților, acordând o atenție specială detaliilor și oferind finisaje de calitate superioară.

Colaborăm cu designeri talentați, împărtășind viziuni creative, pentru a crea mobilier excepțional. Aceste parteneriate ne permit să oferim o varietate mai mare de stiluri și opțiuni pentru clienții noștri, ducând la viață idei și concepte inovatoare.

Misiunea noastră este să fim parte din amenajarea unui spațiu care evocă liniștea și echilibrul. Cu fiecare piesă de mobilier creată cu pasiune și atenție la detalii, contribuim la crearea unui mediu care încurajează relaxarea și bunăstarea.

Ne dorim să aducem experiența Woodera în casele și birourile oamenilor, oferind mobilier de înaltă calitate, creat cu grijă și atenție la fiecare detaliu.