Rafinați căutarea

Canapea Elevate hover image

Canapea Elevate

11,500.00Lei

Elevate reprezintă o canapea ce transpune în realitate toate elementele pe care le cauți pentru un confort desăvârșit. Designul său organic alături de tapițeria dintr-o țesătură de înaltă calitate, conferă o combinație imposibil de ignorat. Forma sa ..

Canapea Elysium hover image

Canapea Elysium

11,500.00Lei

Canapeaua Elysium este o piesă de mobilier ce se evidențiază prin designul contemporan și nivelul înalt de confort. Ceea ce îi conferă un caracter aparte este alegerea atentă a tapițeriei dintr-o țesătură boucle. Această țesătură prezintă o textură p..

Canapea Essence hover image

Canapea Essence

11,500.00Lei

Canapeaua Essence este o piesă de mobilier ce se evidențiază prin designul contemporan și nivelul înalt de confort. Ceea ce îi conferă un caracter aparte este alegerea atentă a tapițeriei dintr-o țesătură boucle. Această țesătură prezintă o textură p..

Canapea Ethereal hover image

Canapea Ethereal

11,850.00Lei

Canapeaua Ethereal este o piesă de mobilier ce se evidențiază prin designul contemporan și nivelul înalt de confort. Ceea ce îi conferă un caracter aparte este alegerea atentă a tapițeriei dintr-o țesătură boucle. Această țesătură prezintă o textură ..

Canapea fixa Altair hover image

Canapea fixa Altair

28,800.00Lei

Altair reprezintă o colecție de mobilier contemporan, cu un design structural modern inspirat de stilul anilor '60. Caracterizată de forme repetitive și detalii de design, colecția utilizează componente standardizate, permițând personalizarea prin di..

Canapea fixa Boo hover image

Canapea fixa Boo

14,075.00Lei

Canapeaua Boo oferă o combinație perfectă de confort și durabilitate. Realizată cu o structură solidă din lemn masiv și placaj de înaltă calitate, această canapea este concepută să reziste în timp. Cu umplutură de spumă poliuretanică de înaltă densit..

Canapea fixa Chopin hover image

Canapea fixa Chopin

14,475.00Lei

Canapeaua Chopin oferă posibilitatea de personalizare. Ea utilizează magneți puternici pentru a permite conectarea și desprinderea ușoară a modulelor componente ale canapelei.Cu ajutorul acestor magneți, puteți asambla și dezasambla canapeaua într-un..

Canapea fixa Classic hover image

Canapea fixa Classic

13,675.00Lei

Sofa Classic oferă un suport ergonomic și confortabil datorită înălțimii echilibrate a pernelor de spătar, dar și posibilității de reglare a adâncimii scaunului cu ajutorul unei perne speciale. Designul este completat de forma atent lucrată a su..

Canapea pat convertibilă hover image

Canapea pat convertibilă

15,328.00Lei

O canapea convertibilă în pat este o piesă de mobilier multifuncțională și practică, care poate fi transformată rapid și ușor într-un pat confortabil pentru odihnă sau somn. Această canapea poate fi o opțiune excelentă pentru persoanele care locuiesc..

Colțar fix Pesto Più hover image

Colțar fix Pesto Più

24,375.00Lei

Colțarul Pesto Più oferă un nivel ridicat de confort datorită spătarului ergonomic și pernelor moi de sprijin. Scaunul generos și adânc asigură o poziție relaxată, în timp ce brațele moi adaugă un plus de confort și susținere. Cadru din lemn masiv,..

Arată 1 la 10 din 10 (1 Pagini)