Rafinați căutarea

Canapea Elevate hover image

Canapea Elevate

13,480.00Lei

Elevate reprezintă o canapea ce transpune în realitate toate elementele pe care le cauți pentru un confort desăvârșit. Designul său organic alături de tapițeria dintr-o țesătură de înaltă calitate, conferă o combinație imposibil de ignorat. Forma sa ..

Canapea Elysium hover image

Canapea Elysium

13,480.00Lei

Canapeaua a fost creată manual din pasiune pentru designul neconvențional. Cu rădăcini in Polonia, creatorii acestei piese de mobilier transcend granițele designului , cu onoruri precum Eagles of Carpentery 2020 si Eagles of Furniture 2021, recunoscu..

Canapea Essence hover image

Canapea Essence

13,050.00Lei

Canapeaua Essence este o piesă de mobilier ce se evidențiază prin designul contemporan și nivelul înalt de confort. Ceea ce îi conferă un caracter aparte este alegerea atentă a tapițeriei dintr-o țesătură boucle. Această țesătură prezintă o textură p..

Canapea Ethereal hover image

Canapea Ethereal

13,910.00Lei

Canapeaua Ethereal este o piesă de mobilier ce se evidențiază prin designul contemporan și nivelul înalt de confort. Ceea ce îi conferă un caracter aparte este alegerea atentă a tapițeriei dintr-o țesătură boucle. Această țesătură prezintă o textură ..

Canapea fixa Altair hover image

Canapea fixa Altair

28,800.00Lei

Altair reprezintă o colecție de mobilier contemporan, cu un design structural modern inspirat de stilul anilor '60. Caracterizată de forme repetitive și detalii de design, colecția utilizează componente standardizate, permițând personalizarea prin di..

Canapea fixa Boo hover image

Canapea fixa Boo

14,075.00Lei

Canapeaua Boo oferă o combinație perfectă de confort și durabilitate. Realizată cu o structură solidă din lemn masiv și placaj de înaltă calitate, această canapea este concepută să reziste în timp. Cu umplutură de spumă poliuretanică de înaltă densit..

Canapea fixa Chopin hover image

Canapea fixa Chopin

14,475.00Lei

Canapeaua Chopin oferă posibilitatea de personalizare. Ea utilizează magneți puternici pentru a permite conectarea și desprinderea ușoară a modulelor componente ale canapelei.Cu ajutorul acestor magneți, puteți asambla și dezasambla canapeaua într-un..

Canapea fixa Classic hover image

Canapea fixa Classic

13,675.00Lei

Sofa Classic oferă un suport ergonomic și confortabil datorită înălțimii echilibrate a pernelor de spătar, dar și posibilității de reglare a adâncimii scaunului cu ajutorul unei perne speciale. Designul este completat de forma atent lucrată a su..

Canapea pat compacta Box hover image

Canapea pat compacta Box

17,432.00Lei

Canapeaua pat compactă Box este o canapea cu pat tip murphy dedicat celor care își doresc un mobilier multifuncțional. Lada de depozitare este spațioasă, spătarul canapelei are perne moi, mari, care pot fi folosite ca suport pentru cap atunci când pa..

Sofa Forma Revive hover image

Sofa Forma Revive

20,971.00Lei

Sofa-ul Forma Revive este o piesă de mobilier tapitată, creată atât pentru zona de lounge, cât și pentru living sau birou, acesta oferă un loc confortabil pentru relaxare și socializare indiferent de amplasare. Caracteristica de culisare a spătarului..

Arată 1 la 10 din 10 (1 Pagini)