Rafinați căutarea

Platou Sushi - Woodera Bread Board hover image

Platou Sushi - Woodera Bread Board

95.00Lei

Platoul Sushi se remarcă prin forma lui mai îngustă, ceea ce îl face ideal pentru a servi sushi într-un mod practic la evenimente. Pe lângă funcția de tocător, acesta poate fi utilizat și ca platou de prezentare pentru diverse preparate.Produsul este..

Tocător - Woodera Raw Edge

Tocător - Woodera Raw Edge

195.00Lei

Fabricat din lemn de nuc, tocătorul adaugă o notă caldă și primitoare decorului bucătăriei. Datorită mânerului său, acesta poate fi folosit și ca platou de servire pentru gustări atunci când primiți oaspeții.Produsul este realizat la comandă, cu un t..

Tocător - Woodera Rectangle

Tocător - Woodera Rectangle

89.00Lei

Un tocător de lemn este un accesoriu clasic și funcțional pentru orice bucătărie. Fabricat din lemn de nuc sau stejar, acesta are o istorie îndelungată în bucătăriile din întreaga lume, fiind preferat pentru capacitatea sa de a menține cuțitele ascuț..

Tocător - Woodera Trouble hover image

Tocător - Woodera Trouble

155.00Lei

Tocătorul este realizat din lemn de nuc, având o suprafață rezistentă și durabilă. În același timp, tocătorul este atât practic, cât și decorativ, datorită nenumăratelor nuanțe și detalii ale lemnului.Produsul este realizat la comandă, cu un timp de ..

Arată 1 la 4 din 4 (1 Pagini)