Rafinați căutarea

Canapea pat compacta Box hover image

Canapea pat compacta Box

17,432.00Lei

Canapeaua pat compactă Box este o canapea cu pat tip murphy dedicat celor care își doresc un mobilier multifuncțional. Lada de depozitare este spațioasă, spătarul canapelei are perne moi, mari, care pot fi folosite ca suport pentru cap atunci când pa..

Canapea pat convertibilă hover image

Canapea pat convertibilă

15,328.00Lei

O canapea convertibilă în pat este o piesă de mobilier multifuncțională și practică, care poate fi transformată rapid și ușor într-un pat confortabil pentru odihnă sau somn. Această canapea poate fi o opțiune excelentă pentru persoanele care locuiesc..

Pat pliant Box 90 hover image

Pat pliant Box 90

7,987.00Lei

Oferim o soluție inovatoare de pat de dimensiuni complete și ascuns în interiorul unei comode, această soluție compactă și practică este ideală pentru persoanele care caută un pat convenabil și mereu la îndemână.Cu acest concept, patul poate fi ascun..

Pat rabatabil cu masa hover image

Pat rabatabil cu masa

14,938.00Lei

În concluzie, patul rabatabil cu masă reprezintă o soluție ingenioasă și practică pentru spațiile mici, oferind un pat confortabil și o masă funcțională. Această combinație îți permite să optimizezi spațiul și să ai un loc adecvat atât pentru odihnă,..

Pat rabatabil model Murphy hover image

Pat rabatabil model Murphy

9,112.40Lei

Un model clasic de pat pliant (Murphy bed) deschis vertical, care se potrivește în orice stil și amenajare a locuintei.Caracteristicile patului includ:O construcție solidă din oțelUn design ascuns pe durata zilei, în spatele unei suprafețe netede, ca..

Pat rabatabil orizontal hover image

Pat rabatabil orizontal

5,977.54Lei

Patul pliant modern de tip DIY este conceput ca un pat de perete care se deschide orizontal. Construcția sa deschisă face ca mobilierul să fie aproape invizibil în timpul utilizării de zi cu zi. De asemenea, stilul său se integrează perfect în design..

Pat supraetajat 90x200 hover image

Pat supraetajat 90x200

10,258.41Lei

Un pat supraetajat poate economisi și mai mult spațiu într-o cameră mică. Mai ales dacă este un pat ascuns închis!Avem o soluție unică și patentată care face ca patul să aibă doar 37 cm grosime după pliere. Acesta este un răspuns ideal , în special î..

Pat supraetajat cu mecanism de rabatare hover image

Pat supraetajat cu mecanism de rabatare

14,895.00Lei

Un pat supraetajat poate economisi și mai mult spațiu într-o cameră mică. Mai ales dacă este un pat ascuns închis!Avem o soluție unică și patentată care face ca patul să aibă doar 37 cm grosime după pliere. Acesta este un răspuns ideal, în special în..

Arată 1 la 9 din 9 (1 Pagini)