Masă dining - Woodera Morgain Green hover image

Masă dining - Woodera Morgain Green

7,128.00Lei

Masa Morgaine îmbină armonios lemnul cu rășina epoxidică, oferind o notă naturală și vibrantă oricărei încăperi de dining. Fibrele, nodurile și vânăturile adaugă un caracter unic și distinctiv mesei. Acestea sunt disponibile în diferite tipuri de lem..

Masă dining - Woodera Morgain White hover image

Masă dining - Woodera Morgain White

6,479.00Lei

Masa Morgaine îmbină armonios lemnul cu rășina epoxidică, oferind o notă naturală și vibrantă oricărei încăperi de dining. Fibrele, nodurile și vânăturile adaugă un caracter unic și distinctiv mesei. Acestea sunt disponibile în diferite tipuri de lem..

Masă dining - Woodera Rising Sun hover image

Masă dining - Woodera Rising Sun

5,058.00Lei

Blatul are o formă distincta și poate să difere de la un produs la altul. Aspectul lemnului și textura acestuia pot varia în funcție de trunchiul din care a fost prelucrat blatul. Imaginile sunt doar cu scop informativ.Produsul este realizat la coman..

Masă dining Nook, blat lemn masiv, picioare oțel, 180x90 hover image

Masă dining Nook, blat lemn masiv, picioare oțel, 180x90

9,725.00Lei

Masa Nook este o piesă de mobilier cu un design contemporan, linia sa organică și fluidă este subliniată de cele trei picioare din oțel, care conferă stabilitate și echilibru în timp ce mențin aspectul aerisit al mesei. Această abordare creativă..

Masă dining rotundă Neo Nook, blat lemn masiv, picioare oțel hover image

Masă dining rotundă Neo Nook, blat lemn masiv, picioare oțel

7,136.00Lei

Masa Neo Nook în formă rotundă îmbină calitatea superioară a oțelului și lemnului masiv de stejar, tratat cu o nuanță ecru subtilă. Acest amestec remarcabil între design contemporan și materiale de înaltă calitate conferă rezistență și durabilitate a..

Masă dining Soiree, blat lemn masiv, picioare oțel, 140x90 hover image

Masă dining Soiree, blat lemn masiv, picioare oțel, 140x90

7,650.00Lei

Lemnul de stejar, cunoscut pentru rezistența și durabilitatea sa, adaugă autenticitate acestui obiect de mobilier. Fiecare detaliu al acestei mese a fost gândit cu migală pentru a îmbina funcționalitatea cu estetica, rezultând într-un produs de în..

Măsuță cafea Archon hover image

Măsuță cafea Archon

2,800.00Lei

Sprijinit pe patru picioare neregulate, masa de cafea rotundă își ia inspirația din designul Bauhaus.   Material: Oțel vopsit în câmp electrostatic Dimensiuni: Diametru: 75 cm / 90 cm Înălțime: 35 cm..

Măsuță cafea Aria hover image

Măsuță cafea Aria

1,525.00Lei

Masa de cafea din oțel este expresia esenței designului, cu forme ascuțite, o formă ușoară și un design original, care îi conferă unicitate produsului.Material:Oțel vopsit in camp electrostaticDimensiuni:Lățime: 70 cmAdâncime: 70 cmÎnălțime: 40 cm..

Măsuță cafea Dystopia hover image

Măsuță cafea Dystopia

1,577.00Lei

Masa de cafea cu un design minimalist, susținut de trei picioare din oțel de înaltă calitate. Aveți posibilitatea de a alege între un blat din lemn masiv de stejar, pentru un aspect natural și durabil, sau din MDF, pentru un aspect mai versatil și uș..

Măsuță cafea Eros, finisaj negru, structură oțel, 40x40 hover image

Măsuță cafea Eros, finisaj negru, structură oțel, 40x40

1,670.00Lei

Eros este o propunere originală și inovatoare. Este confecționată în întregime din oțel vopsit în câmp electrostatic. Credem că combinația dintre forma organică a blatului și a picioarelor, împreună cu utilizarea simplă a materialului se imbină armon..

Măsuță cafea Husk hover image

Măsuță cafea Husk

1,935.00Lei

Profilele subțiri de metal creează o joc geometric cu utilizatorul. Este o accentuare modernă care se va potrivi în orice stil de design interior.Material:Oțel vopsit in camp electrostaticSticlăDimensiuni:Lățime: 70 cmAdâncime: 70 cmÎnălțime: 40 cm..

Măsuță cafea Ingot hover image

Măsuță cafea Ingot

1,525.00Lei

Unul dintre produsele noastre din seria de mese de cafea din oțel. Este absolut uimitor cum arată complet diferit din fiecare parte, fiecare într-un mod perfect!Material:Oțel cu acoperire de pulbereDimensiuni:Lățime: 70 cmAdâncime: 70 cmÎnălțime: 40 ..

Arată 1 la 12 din 22 (2 Pagini)