Rafinați căutarea

Măsuță cafea hover image

Măsuță cafea

11,350.00Lei

Masa cu blat dreptunghiular din lemn de stejar, cu margini rotunjite, este o alegere perfectă pentru cei care apreciază un design atemporal în interiorul casei lor. Blatul, realizat din lemn de stejar de culoare naturală, periat manual, prezintă o nu..

Măsuță cafea hover image

Măsuță cafea

10,065.00Lei

Blatul este realizat din lemn de stejar, periat manual în nuanța naturală, cu margini rotunjite în partea de jos, fiind conectat la o bază solidă, formând o formă perfect coezivă.Materiale:Oțel vopsit în câmp electrostaticLemn de stejarDimensiuni:Lăț..

Măsuță cafea - Woodera Black Feather hover image

Măsuță cafea - Woodera Black Feather

1,680.00Lei

Masa de cafea Black Feather este realizată cu atenție și dedicare pentru a se potrivi cu ușurință în decorul oricărui living. Inserția neagră din rășină epoxidică oferă mesei un aspect minimalist și exclusivist. Aceasta poate fi amplasată lângă canap..

Măsuță cafea - Woodera Cinnamon Foam hover image

Măsuță cafea - Woodera Cinnamon Foam

790.00Lei

Masa de cafea Cinnamon Foam este realizată cu atenție și dedicare pentru a se potrivi cu ușurință in decorul oricărui living. Forma naturală a blatului oferă mesei un aspect aparte și exclusivist. Aceasta poate fi amplasată langă canap..

Măsuță cafea - Woodera Raven Eye hover image

Măsuță cafea - Woodera Raven Eye

1,190.00Lei

Masa de cafea Raven Eye este realizată cu atenție și dedicare pentru a se potrivi cu ușurință in decorul oricărui living. Inserția din rășină epoxidică oferă mesei un aspect industrial. Aceasta poate fi amplasată langă canapea sau poate fi ..

Măsuță cafea - Woodera Round T-Shape hover image

Măsuță cafea - Woodera Round T-Shape

1,490.00Lei

Masa de cafea Round T-Shape este realizată cu atenție și dedicare pentru a se potrivi cu ușurință in decorul oricărui living. Forma blatului oferă mesei un aspect minimalist și exclusivist. Aceasta poate fi amplasată langă canapea sau poate fi f..

Măsuță cafea Archon hover image

Măsuță cafea Archon

2,800.00Lei

Sprijinit pe patru picioare neregulate, masa de cafea rotundă își ia inspirația din designul Bauhaus.Material:Oțel vopsit în câmp electrostaticDimensiuni:Diametru: 75 cm / 90 cmÎnălțime: 35 cmProdusul este realizat la comandă, cu un timp de producție..

Măsuță cafea Aria hover image

Măsuță cafea Aria

1,525.00Lei

Masa de cafea din oțel este expresia esenței designului, cu forme ascuțite, o formă ușoară și un design original, care îi conferă unicitate produsului. Material: Oțel vopsit in camp electrostatic Dimensiuni: Lățime: 70 cmAdâncime: 70 cmÎnălțime: ..

Măsuță cafea BLVK

Măsuță cafea BLVK

4,412.00Lei

Blatul de sticlă oferă o notă de bun gust, în timp ce baza din oțel inoxidabil adaugă stabilitate și durabilitate. Oțelul inoxidabil este o alegere ideală pentru masă, deoarece este rezistent la coroziune, zgârieturi și alte daune.Dimensiuni:Înălțime..

Măsuță cafea Covera hover image

Măsuță cafea Covera

4,814.00Lei

Masa a fost inspirată de arhitectura modernistă, cunoscută pentru utilizarea designului aerisit. Blatul și picioarele din lemn de stejar sunt unite prin elemente de oțel. De asemenea, sub blat se ascunde o etajeră suplimentară.Dimensiuni:Lungime: 70 ..

Măsuță cafea Dystopia hover image

Măsuță cafea Dystopia

1,577.00Lei

Masa de cafea cu un design minimalist, susținut de trei picioare din oțel de înaltă calitate. Aveți posibilitatea de a alege între un blat din lemn masiv de stejar, pentru un aspect natural și durabil, sau din MDF, pentru un aspect mai versatil și uș..

Măsuță cafea Eros, finisaj negru, structură oțel, 40x40 hover image

Măsuță cafea Eros, finisaj negru, structură oțel, 40x40

1,800.00Lei

Eros este o propunere originală și inovatoare. Este confecționată în întregime din oțel vopsit în câmp electrostatic. Credem că combinația dintre forma organică a blatului și a picioarelor, împreună cu utilizarea simplă a materialului se imbină armon..

Arată 1 la 12 din 44 (4 Pagini)