Rafinați căutarea

Măsuță cafea - Woodera Black Feather hover image

Măsuță cafea - Woodera Black Feather

1,680.00Lei

Masa noastră de cafea poate fi piesa perfectă pentru a completa aspectul living-ului tău, având în același timp și o funcționalitate excelentă. Inserția neagră din rășină epoxidică oferă mesei un aspect minimalist și exclusivist. Aceasta poate fi amp..

Măsuță cafea - Woodera Cinnamon Foam hover image

Măsuță cafea - Woodera Cinnamon Foam

790.00Lei

Blatul are o formă distincta și poate să difere de la un produs la altul. Aspectul lemnului și textura acestuia pot varia în funcție de trunchiul din care a fost prelucrat blatul. Imaginile sunt doar cu scop informativ.Produsul este realizat la coman..

Măsuță cafea - Woodera Raven Eye hover image

Măsuță cafea - Woodera Raven Eye

1,190.00Lei

Masa de cafea Raven Eye se potrivește perfect într-un living cu notă industrială.Blatul are o formă distincta și poate să difere de la un produs la altul. Aspectul lemnului și textura acestuia pot varia în funcție de trunchiul din care a fost prelucr..

Măsuță cafea - Woodera Round T-Shape hover image

Măsuță cafea - Woodera Round T-Shape

1,490.00Lei

Blatul are o formă distincta și poate să difere de la un produs la altul. Aspectul lemnului și textura acestuia pot varia în funcție de trunchiul din care a fost prelucrat blatul. Imaginile sunt doar cu scop informativ.Produsul este realizat la coman..

Măsuță cafea Archon hover image

Măsuță cafea Archon

2,800.00Lei

Sprijinit pe patru picioare neregulate, masa de cafea rotundă își ia inspirația din designul Bauhaus.   Material: Oțel vopsit în câmp electrostatic Dimensiuni: Diametru: 75 cm / 90 cm Înălțime: 35 cm..

Măsuță cafea Aria hover image

Măsuță cafea Aria

1,525.00Lei

Masa de cafea din oțel este expresia esenței designului, cu forme ascuțite, o formă ușoară și un design original, care îi conferă unicitate produsului.Material:Oțel vopsit in camp electrostaticDimensiuni:Lățime: 70 cmAdâncime: 70 cmÎnălțime: 40 cm..

Masuță cafea BLVK

Masuță cafea BLVK

4,412.00Lei

Blatul de sticlă oferă o notă de bun gust, în timp ce baza din oțel inoxidabil adaugă stabilitate și durabilitate. Oțelul inoxidabil este o alegere ideală pentru masă, deoarece este rezistent la coroziune, zgârieturi și alte daune.     ..

Măsuță cafea Covera hover image

Măsuță cafea Covera

4,814.00Lei

Masa a fost inspirată de arhitectura modernistă, cunoscută pentru utilizarea designului aerisit. Blatul și picioarele din lemn de stejar sunt unite prin elemente de oțel. De asemenea, sub blat se ascunde o etajeră suplimentară.Dimensiuni:Lungime: 70 ..

Măsuță cafea Dystopia hover image

Măsuță cafea Dystopia

1,577.00Lei

Masa de cafea cu un design minimalist, susținut de trei picioare din oțel de înaltă calitate. Aveți posibilitatea de a alege între un blat din lemn masiv de stejar, pentru un aspect natural și durabil, sau din MDF, pentru un aspect mai versatil și uș..

Măsuță cafea Eros, finisaj negru, structură oțel, 40x40 hover image

Măsuță cafea Eros, finisaj negru, structură oțel, 40x40

1,670.00Lei

Eros este o propunere originală și inovatoare. Este confecționată în întregime din oțel vopsit în câmp electrostatic. Credem că combinația dintre forma organică a blatului și a picioarelor, împreună cu utilizarea simplă a materialului se imbină armon..

Măsuță cafea Husk hover image

Măsuță cafea Husk

1,935.00Lei

Profilele subțiri de metal creează o joc geometric cu utilizatorul. Este o accentuare modernă care se va potrivi în orice stil de design interior.Material:Oțel vopsit in camp electrostaticSticlăDimensiuni:Lățime: 70 cmAdâncime: 70 cmÎnălțime: 40 cm..

Măsuță cafea Ingot hover image

Măsuță cafea Ingot

1,525.00Lei

Unul dintre produsele noastre din seria de mese de cafea din oțel. Este absolut uimitor cum arată complet diferit din fiecare parte, fiecare într-un mod perfect!Material:Oțel cu acoperire de pulbereDimensiuni:Lățime: 70 cmAdâncime: 70 cmÎnălțime: 40 ..

Arată 1 la 12 din 22 (2 Pagini)